Successos

La Guàrdia Civil desmantella un cultiu de marihuana amb 7.600 plantes

La Guàrdia Civil va desmantellar un cultiu de marihuana amb 7.600 plantes i 1.500 esqueixos en uns terrenys ocupats d’una masia a Cistella. La policia també hi va localitzar 250 grams d’haixix i 3.500 euros en efectiu. Els agents han detingut sis persones i han pres declaració a dos més com a investigats per delictes contra la salut pública, defraudació del fluid elèctric i pertinença a grup criminal. El jutge ha decretat presó per a quatre dels detinguts. En el dispositiu hi van participar més de 70 efectius de diferents especialitats i unitats territorials de la Comandància de Girona.

La investigació va començar a mitjans de maig davant de les sospites d’una possible plantació de marihuana en una masia de Vilarig, al terme de Cistella. Els investigadors van fer diverses indagacions per poder determinar la seva existència i van comprovar que als terrenys adjacents a una casa aïllada hi havia un cultiu de grans dimensions dividit en parcel·les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia