Successos

Successos

Decomissen 28 quilos de cabdells de marihuana a l’Aldea

La Guàrdia Civil ha decomissat prop de 28 quilos de cabdells de marihuana a l’interior de dos vehicles mentre efectuava controls de verificació fiscal a l’àrea de servei del Baix Ebre de l’autopista AP-7, a l’Aldea. La droga viatjava amagada en un turisme i una furgoneta, tots dos amb matrícula francesa. Els agents les van inspeccionar després que els seus ocupants mostressin nerviosisme i actitud “sospitosa”. Dins del turisme van trobar la marihuana envasada al buit dins de diverses bosses de plàstic. En el cas de la furgoneta, els agents de la Patrulla Fiscal i de Fronteres de l’Ametlla de Mar encarregats del control van trobar una bossa de plàstic amb aquesta substància oculta al remolc. Els dos conductors van ser detinguts.

Segons l’institut armat, els 27,8 quilos decomissats tindrien un valor estimat al mercat negre d’uns 50.000 euros, que es multiplicaria per dos o per tres si es distribuís en altres països europeus.

Els arrestats, de nacionalitat estrangera, han passat a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia