Successos

CCOO exigeix més seguretat al Trueta i a la resta de centres sanitaris

CCOO ha emès un comunicat en què condemna els incidents ocorreguts al servei d’urgències de l’Hospital Josep Trueta la nit de Sant Joan, i els qualifica “d’una violència i agressivitat sense precedents.” “La situació que es va viure va ser dantesca: agressions físiques, verbals, i fins i tot amenaces de mort cap al personal i cap als ferits que eren atesos en aquell moment”, diu el comunicat.

“Si bé és cert que des del centre van començar a derivar els pacients que anaven arribant a l’hospital més proper, el personal que hi treballava en aquell moment va patir una angoixa, una por i una incertesa extremes, tot i l’elevat dispositiu policial que hi va intervenir”, continua el comunicat.

A banda d’aquest fet extrem, des de CCOO afegeix que fa temps que denuncia “l’agressivitat “in crescendo” de la societat, que s’aguditza en les visites a centres sanitaris.” I que és per això que demanen reforçar la seguretat tant a hospitals com a centre d’atenció primària.

A més, des de CCOO del Trueta han demanat un Comitè de Seguretat i Salut extraordinari per tal de tractar i analitzar tots aquests fets, així com també una Junta de Personal, juntament amb la resta de forces sindicals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia