Successos

successos

Detenen una dona per ocultar una plantació de marihuana dins una nau industrial

Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Riells i Viabrea, han detingut una dona de 51 anys per ocultar una plantació de marihuana dins una nau industrial. El fets van tenir lloc el passat 21 de juny, quan la Policia Local, en el marc d’un control de les activitats que es duien a terme en una nau industrial, van localitzar un cultiu de marihuana. En concret, es tractava d’un cultiu interior i que ocupava dos habitacles de l’edifici.

Els Mossos, que van fer una entrada i perquisició de la nau la mateixa tarda, van trobar un total de 221 plantes de marihuana d’un metre d’alçada que ja estaven en etapa de floració així com 168 testos amb restes vegetals seques i tota la infraestructura elèctrica necessària pel seu cultiu. A més, la llum estava manipulada i per tant, amb l’escomesa fraudulenta.

Finalment, els agents van detenir la llogatera i única responsable del cultiu allà mateix a la nau com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La detinguda, sense antecedents i que va quedar en llibertat després de declarar a comissaria, serà citada properament per declarar davant l’autoritat judicial de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia