Successos

El quadern negre

Tura Soler

Americà desaparegut

Ryan Anthony va ser al festival de Sitges amb un amics i no va tenir més contacte amb la família, que ara ha trobat una pista que el situa, sol i malparat, a Barcelona

Crida de la família per trobar Ryan Anthony, un turista americà de 31 anys que va desaparèixer després d’haver estat al festival Pride de Sitges (del 5 al 9 de juny). La germana de Ryan, Kayli Anthony Willis, a través de Facebook ha explicat que es molt estrany que el seu germà Ryan estigui més de 24 hores sense contactar-hi i per això van decidir donar compte a l’ambaixada dels Estats Units a Barcelona i també alertar les autoritats del seu país. En la darrera foto que els va enviar es veia el noi amb quatre joves amb qui viatjava fotografiats davant de la platja. La germana ha explicat al diari Independent que va intentar contactar a través de les xarxes amb almenys dos dels nois que surten retratats amb Ryan, però que no en va obtenir resposta. La família del turista americà també va contactar amb bars, hospitals i centres sanitaris de Sitges, on no van trobar rastre del turista, i suposant que acabat el festival podien haver anat a Barcelona, van fer recerca a la ciutat a través de les xarxes. I d’aquesta manera, segons explica una tia de Ryan, van aconseguir el testimoni d’una dona que va identificar Ryan en una foto i va assegurar que l’havia vist en un alberg de Barcelona. La testimoni va assegurar que el noi semblava estar en una situació apurada, que li havien robat la cartera, el passaport i el telèfon mòbil, i que dormia al vestíbul de l’alberg, però que ara ja no hi és. El testimoni d’aquesta dona, però, ha donat moltes esperances a la família de Ryan Anthony. Si la testimoni no s’ha equivocat, vol dir que és viu i que és a Barcelona. Perquè la seva germana pugui viatjar a Barcelona i continuar la recerca, una tia, Jackie Herman, ha organitzat un Go Fund Me per recollir donatius per poder finançar el viatge. La família demana que qualsevol persona que tingui informació sobre el turista desaparegut la hi faci arribar. La descripció que fan de Ryan és d’un noi que fa 1,82 d’alçada, que té els ulls marrons i els cabells castanys, i que com a característica té un tatuatge molt gros d’un ocell vermell i negre al braç esquerre.

I continua desaparegut encara Tamas Babai, de 37 anys, hongarès resident als Països Baixos, que va viatjar a Barcelona tot sol i que es té constància que va arribar a la ciutat el 14 de maig. Durant la seva estada a la ciutat es va anar comunicant amb la família fins al dia 1 de juny, i ja no els va enviar cap més missatge. El que havia explicat a la família era que s’estava en una pensió, però quan ja havia d’acabar el viatge i tornar als Països Baixos els va dir que havia decidit quedar-se uns dies més, que havia llogat una habitació a un home marroquí. Però en vista que no rebien cap més comunicació per part de Babai, els seus familiars van decidir presentar denúncia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.