Successos

SUCCESSOS

El conductor d’un camió mor en un accident a l’AP-7 a Castellví de Rosanes

Un conductor ha mort aquest matí de divendres en un accident de trànsit al punt quilomètric 172,2 de l’AP-7, al terme municipal de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 07:44 h, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre dos camions i un turisme. A conseqüència de l’accident, el conductor d’un dels camions ha quedat atrapat i ha mort tot els treballs d’excarceració dels Bombers de la Generalitat. Mentre que el conductor del turisme ha estat evacuat pel SEM en estat menys greu a l’hospital de Bellvitge.

En l’accident hi han treballat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via continua tallada en sentit nord i es fan desviaments per la sortida número 25 en sentit Martorell cap a l’A-2. Amb aquesta víctima, són 62 les persones mortes en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, de les quals 22 eren motoristes.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia