Successos

Troben un arsenal d’armes i detenen un home a Figueres després d’un assalt violent a casa d’una família

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el passat 20 de juny, un home de 24 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Segons informa aquest cos en un comunicat, la unitat d’investigació d’aquesta comissaria va iniciar una investigació arran de la comissió d’un robatori amb violència en un habitatge de la ciutat. Els fets van tenir lloc durant la tarda del 4 de juny quan tres homes van irrompre dins del domicili d’una família situat a la zona centre de la ciutat. Els autors que van accedir al domicili emprant la violència, van amenaçar els residents amb dues pistoles i un ganivet de cuina que van agafar en el lloc dels fets. Una vegada dins van lligar al pare de família amb brides a qui van colpejar causant-li lesions lleus i després de regirar l’habitatge d’on van sostreure diners en efectiu i joies.

Les indagacions fetes per la policia van permetre identificar els autors dels fets i sospitar que darrera l’assalt violent podrien haver-hi desavinences relacionades amb el tràfic de drogues.

Fruit de la investigació, a primera hora del dia 20 de juny, es van dur a terme dues entrades i registres simultànies en dos habitatges de la ciutat, relacionats amb les persones investigades, amb el suport de l’Àrea regional Recursos Operatius. En un d’aquests dos habitatges la policia va localitzar un home i va intervenir nombroses armes i munició. Concretament, tres escopetes calibre 12-70, una pistola calibre 9 mm municionada, una pistola pneumàtica, un revòlver pneumàtic, un trabuc d’avantcàrrega i molts cartutxos de diferents calibres. A més, també dues defenses elèctriques, unes manilles, un puny americà, un esprai de defensa i un rellotge de dona que provenia del robatori objecte d’investigació.

Davant la troballa d’aquestes armes, l’home va quedar detingut per un presumpte delicte de tinença il·lícita d’armes.

En el segon habitatge la policia no va localitzar ningú a l’interior però va intervenir un paquet de brides i altres indicis que relacionen l’investigat que hi viu amb els fets.

La investigació continua oberta i a l’espera de més detencions.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 22 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia