Successos

Detingut un home per agredir la parella en un hotel de Santa Susanna i ferir quatre policies

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Santa Susanna han detingut un home acusat d’agredir la seva parella en un hotel de la localitat, segons ha avançat ’El Caso’ i ha confirmat l’ACN. Els fets han passat la matinada d’aquest dilluns, i els agents s’hi ha desplaçat en rebre l’avís del propi establiment. Durant la detenció els agents han hagut de reduir per la força l’home, donada la seva corpulència i la resistència que ha presentat. Quatre agents, dos de Mossos i dos de la Policia Local, han resultat ferits, mentre que la parella de l’home ha estat atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per diverses contusions, algunes de les quals de caràcter greu.

Coincidint amb aquest episodi, els sindicats SAP-Fepol i SME-Fepol dels Mossos han lamentat que dos efectius del cos hagin resultat ferits. Han detallat que un dels agents presenta “una fractura de nas i lesions de diversa consideració” i han expressat el seu suport. També han recordat que el 21 de juny una persona va perdre la vida en una baralla a la zona d’oci de Calella i que el 6 de juliol efectius de Seguretat Ciutadana i de la Policia Local de Tordera van haver de fer front a un tiroteig a la urbanització Àgora Parc amb “mitjans insuficients”. Han alertat que la situació és especialment preocupant a Pineda de Mar, ja que la població “segueix sense tenir un increment real i efectiu que garanteixi el suport policial en totes les actuacions que siguin necessàries”. Per tot plegat, han criticat la “passivitat” del Departament d’Interior davant la “deficient” situació en què es troben una part important de les comissaries catalanes. Han exigit a la conselleria que hi doni resposta i que doti més agents de pistoles tasser. També ha demanat que s’augmenti la formació en defensa personal de tots els efectius.  



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia