Successos

FORALLAC

Mor el conductor d’una motocicleta en un accident a la C-66

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del cotxe que ha xocat contra la víctima

El conductor d’una moto ha mort aquest matí en un accident a la C-66, a Forallac. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 9.14 hores. En el punt quilomètric 6,2, s’ha produït un xoc frontal entre un turisme i una motocicleta. De retruc, aquesta motocicleta ha impactat amb una segona motocicleta. A causa de l’accident, ha mort el conductor de la primera motocicleta, un veí de Palafrugell de 28 anys, mentre que el de la segon ha quedat ferit menys greu i ha estat traslladat al Trueta. Els Mossos han detingut el conductor del cotxe que ha xocat contra la víctima mortal. Segons fonts policials citades per l'ACN, es tracta d'un conductor novell que superava la taxa d'alcoholèmia permesa. Les primeres investigacions apunten que el conductor de la motocicleta circulava correctament i que el responsable de l'accident ha estat l'arrestat.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats terrestres i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident també ha provocat congestió i ha obligat a donar pas alternatiu a la C-66. Amb aquesta víctima, ja són 82 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia