Successos

successos

La Guàrdia Urbana de Vic deté un home ebri que va entrar en un bar amb una pistola

La policia i els mossos encara busquen l’arma, que no es descarten que sigui simulada

La Guàrdia Urbana de Vic ha detingut un home de 41 anys a la capital d’Osona per desordres públics, lesions lleus i amenaces. Els fets van passar dimarts cap a les nou del vespre en un bar del Passeig de la Generalitat. L’individu va entrar a l’establiment en estat ebri, causant aldarulls i intentant agafar restes de menjar que hi havia a les taules. Quan el van voler fer fora, va donar un cop a la propietària. Durant els fets, l’home duia una pistola a la mà. En el moment de la detenció se’l va escorcollar però no es va trobar l’arma. Ara policia local i mossos l’estan buscant però no es descarten que sigui simulada. L’individu té antecedents policials i una ordre vigent de detenció dels jutjats de Manresa per un robatori amb força.

Davant dels fets, des del consistori vigatà condemnen qualsevol acte de violència i alteració de l’ordre públic que posi en perill la seguretat i la convivència a la ciutat. Reiteren el compromís amb la seguretat dels veïns i recorden que col·laboren estretament amb les forces de seguretat per garantir que situacions com la d’aquest dimarts no es repeteixin. L’Ajuntament fa una crida a la calma i la responsabilitat i expressa el seu suport a les persones afectades per l’incident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia