Successos

La Guàrdia Civil requisa prop de 3.500 falsificacions valorades en 1,5 milions a botigues de Lloret de Mar

La Guàrdia Civil ha requisat 3.469 falsificacions valorades en 1,5 milions d’euros durant una operació contra el contraban a Lloret de Mar, segons recull l’Acn. Segons informa l’institut armat en un comunicat, aquest mes han desplegat el dispositiu ’Liberty’ després de descobrir que tretze locals comercials de la població tenien exposats i a la venda articles suposadament falsificat de marques de prestigi reconegut. Finalment, han inspeccionat nou dels establiment i han pogut comprovar que bona part de les peces eren falses i que els propietaris no van poder-ne acreditar l’origen. A banda de requisar els articles, majoritàriament bosses de mà, roba i calçat, han citat els amos dels locals com a investigats.

No és la primera operació contra la falsificació de productes de marca. La Guàrdia Civil remarca que durant els primers mesos d’aquest any ha intervingut un total de 10.940 articles falsificats, amb un valor total de 6.176.125 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia