Successos

successos

Daniel Sancho, condemnat a cadena perpètua a Tailàndia per l’assassinat d’Edwin Arrieta

El tribunal creu provat que el fill de l’actor Rodolfo Sancho va actuar amb premeditació

Ha descartat la pena de mort per la col·laboració del jove madrileny amb la justícia

La sentència també obliga al pagament d’una indemnització de 106.000 euros a la família del metge colombià

La justícia tailandesa ha condemnat el jove madrileny Daniel Sancho a cadena perpètua després d’haver estat trobat culpable de l’assassinat i esquarterament del cirurgià colombià Edwin Arrieta comès ara fa poc més d’un any a l’illa de Ko Pha-ngan, on tots dos havien quedat per passar uns dies de vacances.

En una sentència feta pública aquesta matinada hora catalana i recollida per l’agència Efe, el tribunal ha considerat Sancho culpable dels tres delictes dels quals estava acusat: assassinat premeditat, ocultació de cadàver i destrucció de documents. També el condemna a pagar una indemnització de 106.000 euros a la família de la víctima, que depenia econòmica d’ella.

La defensa del jove madrileny de 30 anys, fill de l’actor espanyol Rodolfo Sancho i l’analista d’inversions Silvia Bronchalo, ja ha anunciat que presentarà un recurs contra la sentència. Segons ha dit el jutge durant la lectura, se’n poden presentar dos, un primer davant del Tribunal d’Apel·lacions de Surat Thani i en última instància davant del Suprem de Tailàndia. La fiscalia demanava pena de mort per a Daniel Sancho, però durant la lectura de la sentència el jutge ha explicat que s’ha descartat el càstig màxim per la col·laboració del jove durant la investigació. El jove va ajudar els agents a localitzar les restes del cos esquarterat per tota l’illa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia