Successos

Els Mossos detenen 5 persones i comissen 59 quilos de marihuana a l’AP7

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona (ARRO) van detenir el 12 de setembre quatre homes i una dona d’edats compreses entre els 30 i els 48 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per un presumpte tràfic de drogues.

Al voltant de les 5 de la tarda del mateix dia 12, agents de l’ARRO que estaven fent patrullatge preventiu de robatoris a l’autopista van accedir a l’àrea de servei del Gironès, a l’alçada d’Aiguaviva, on van observar una furgoneta de lloguer i al costat dos homes que introduïen una bossa de grans dimensions dins del remolc d’un camió.

Els agents van apropar-se i, en veure la presència policial, els dos homes van deixar la bossa a terra i van marxar corrents, però pocs metres més enllà els mossos els van interceptar i identificar. Quan els policies van fer les comprovacions per veure què contenia la bossa que estaven introduint dins el camió, van veure que contenia unes vuit bosses amb cabdells de marihuana.

Els mossos també van localitzar dins d’una furgoneta estacionada al costat del camió dues bosses més de característiques idèntiques a les primeres. El pes total de tots els paquets arribava a 59 quilos. Amb aquestes evidències van escorcollar i detenir els dos homes. En l’escorcoll dels detinguts van trobar uns 7000 euros en efectiu.

Moments més tard, els mossos van detenir tres persones més, els dos conductors del camió i una dona que havia acompanyat als primers detinguts amb un turisme fins a l’àrea de servei. Els detinguts, un dels quals amb antecedents, van passar a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia