Successos

Expulsen als seus països d’origen dos delinqüents multireincidents

La Policia Nacional ha expulsat als seus països d’origen dos delinqüents multireincidents, detinguts a Platja d’Aro i Lloret de Mar, que estaven en situació irregular i tenien una ordre d’expulsió.

En el primer cas, els agents, amb la col·laboració de la Policia Local, van muntar un dispositiu per localitzar a Platja d’Aro una ciutadà estranger amb nombrosos antecedents per delictes de violència de gènere, lesions, atemptat a agent de l’autoritat, conducció temerària i resistència i desobediència. Un cop trobat, se’l va detenir i traslladar al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de Barcelona per ordre del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia fins que es va materialitzar l’expulsió al seu país d’origen.

La mateixa setmana es va detenir a Lloret de Mar un altre ciutadà amb un expedient d’expulsió penden que el 10 de gener passat havia amenaçat amb una arma de foc les persones que es creuaven amb ell a la zona de Fanals. Els veïns van alertar de l’incident al 112, però quan els Mossos d’Esquadra i la Policia Local hi van arribar ja no hi era. Finalment se’l va localitzar i també va ser traslladat al CIE de Barcelona fins a materialitzar-se l’expulsió al seu país d’origen, on se’l buscava perquè complís una pena de vuit anys de presó per un altre delicte.

Els dos ciutadans van ser traslladats a Madrid, on van ser expulsats via aèria per la Unitat Central d’Expulsions i Repatriacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.