Successos

SUCCESSOS

Enxampen un lladre que robava a punta de navalla dones grans a Lleida quan entraven a casa

Els Mossos el relacionen amb tres víctimes d’entre 89 i 95 anys però no descarten que hi hagi més casos

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un home de 52 anys acusat de robar a punta de navalla dones grans aprofitant el moment en què entraven a casa o a l’ascensor de l’edifici. De moment han identificat tres casos amb víctimes de 89, 93 i 95 anys atacades les tres amb el mateix sistema. L’individu les hauria assaltat quan entraven a l’edifici, es trobaven al replà del domicili o dins l’ascensor i, després d’amenaçar-les amb una navalla, els robava de forma violenta les joies que portaven posades com collars, arracades o anells. Dos de les víctimes van patir contusions al caure a terra. El detingut ja hauria ingressat a presó i no es descarta que estigui implicat en més delictes.

La detenció és el resultat d’una investigació que va començar la setmana passada després que la policia s’assabentés que els dies 9, 10 i 12 de setembre hi va haver tres robatoris violents als carrers Segrià, Bisbe Messeguer i passeig de Ronda de Lleida. Les gestions fetes pels agents de la Unitat d’Investigació del Segrià van permetre identificar el suposat lladre. Aquest va ser localitzat i detingut dilluns, pels volts de les deu de matí, al carrer Pius XII de Lleida. El detingut compta amb antecedents i ha ingressat a presó després de declarar davant del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia