Successos

Detingut un motorista sense carnet que havia fugit d’un control uns dies abans

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el 17 de setembre un home de 21 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i un altre delicte de trencament de condemna.

Els fets van tenir lloc el mateix dia 17 de setembre a la carretera N-156, al terme municipal de Vilobí d’Onyar. Cap a les dues del migdia, una patrulla de paisà dels mossos va localitzar una motocicleta que circulava sense retrovisors. En aturar-la, van identificar el conductor i van veure que era la mateixa motocicleta i la mateixa persona que estaven buscant per un fet que havia succeït deu dies abans a la carretera C-31, al terme municipal de Torroella de Montgrí, on el conductor d’una motocicleta s’havia escapolit d’un control fent conducció temerària.

En fer les comprovacions, van veure que l’home no tenia el permís de conduir i, a més, li constava vigent una suspensió temporal de conduir emesa per un jutjat. Els mossos van detenir l’home pels dos delictes i van immobilitzar la motocicleta. El detingut, que tenia antecedents per altres fets de trànsit, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia