Successos

Presó per als dos detinguts relacionats amb la mort de dues persones a Font de la Pólvora

El jutjat 3 de Girona va decretar ahir a la tarda presó provisional comunicada i sense fiança per als dos cunyats del presumpte assassí de dues persones a trets de fusell d’assalt al barri Font de la Pólvora de Girona durant la revetlla de Sant Joan, segons va informar l’Acn. Els dos homes, de 23 i 26 anys, es van entregar dimarts als Mossos d’Esquadra a Figueres i ahir van passar a disposició judicial. La magistrada els considera còmplices de dos assassinats consumats -en un dels casos la víctima era menor de 16 anys- i de dos assassinats en grau de temptativa. També els atribueix delictes de tinença il·lícita d’armes i amenaces. La jutgessa també va prendre ahir declaració a testimonis i va practicar diverses rodes de reconeixement. La causa segueix declarada secreta.

L’home que va disparar els trets encara no ha aparegut. El resultat van ser un home i una dona morts i dos persones ferides de gravetat. Els responsables de l’atac van fugir. Les gestions fetes per la policia els darrers mesos han permès identificar i localitzar diversos implicats. La investigació continua oberta per localitzar i detenir la resta, segons destaca l’Acn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia