Successos

successos

Ampli dispositiu policial amb punts d’identificació i escorcolls per Santa Tecla

Un dels objectius és evitar la tinença i ús d’armes blanques

Els Mossos estrenen un centre de comandament avançat

“L’ampli i actiu desplegament policial, té un efecte dissuasiu i ho podem corroborar”, afirma el sotsinspector Jordi Colomé. Fa referència a l’ampli dispositiu de seguretat que han desplegat els Mossos d’Esquadra durant les festes de Santa Tecla de Tarragona. La prioritat és evitar la tinença i ús d’armes blanques. Més d’una cinquantena de dotacions treballen cada nit. En el marc del dispositiu s’han habilitat punts d’identificació i es fan escorcolls a persones de manera aleatòria. Els Mossos també compten enguany amb un centre de comandament avançat que permet coordinar tot l’operatiu des de fora de la comissaria.

“És una prioritat preservar la seguretat de les persones, especialment perquè no puguin ser víctimes de qualsevol mena de delicte relacionat amb armes blanques, però també hi ha altres fets que ens ocupen com podria ser preservar la llibertat sexual de les persones que s’assisteixin a la festa o també que no es produeixin furts o robatoris”, ha remarcat a l’ACN el sotsinspector Colomé. Aquest és el segon cap de setmana de la festa major tarragonina que es du a terme l’operatiu especial i les incidències són mínimes. Tampoc s’ha trobat ningú que portés armes blanques. Com ha avançat provisionalment, el cap de torn operatiu regional del Camp de Tarragona, la nit i matinada de dissabte a diumenge, es van identificar i escorcollar una setantena de persones, aproximadament. Al costat del centre de comandament avançat, situat al carrer Sant Agustí, la policia catalana ha instal·lat l’espai on es fan els escorcolls preservant la intimitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia