Successos

Sucessos

Desmantellen un punt de venda de drogues a Santa Coloma

Segons han informat avui fonts policials, una operació conjunta de la Policía Nacional de Sant Adrià de Besòs i de la policia local de Santa Coloma de Gramenet va permetre, el 19 de setembre, desmantellar un punt de venda de tota mena d’estupefaents. Es feia en un local de ocupat al districte I de Santa Coloma. Les forces policials van comptar amb la denúncia ciutadana i després de les primeres perquisicions es va observar que hi havia un moviment constant d’entrades i sortides de compradors de diferents substàncies. Aquest “negoci” alterava la vida quotidiana del veïnatge, han apuntat fonts policials.

Amb el treball conjunt dels dos cossos es van aixecar actes d’onze vigilàncies i una altra d’aprehensió de droga. Finalment, el jutjat d’instrucció nº4 de Santa Coloma de Gramenet va autoritzar l’entrada i registre, la qual cosa va portar a la detenció d’una persona i la identificació i dictar ordres de localització i detenció de sis individus més. En l’operatiu es van intervenir drogues, diners, documents i aparells electrònics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia