Successos

Detinguts per robar adolescents amb una arma blanca de grans dimensions

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 19 anys per dos robatoris violents al carrer a Viladecans. Un dels detinguts va fer servir una arma blanca de grans dimensions en tots dos robatoris per amenaçar i sostreure les pertinences de les víctimes, nois molt joves i menors d’edat. En un dels dos robatoris, a més, els dos detinguts van agredir les víctimes amb cops de peu i de puny, motiu pel qual estan acusats també d’un delicte de lesions.

La investigació va començar el juliol passat després que es produïssin els dos robatoris amb violència i intimidació a Viladecans amb una setmana de diferència. Segons els Mossos, els cops el va perpetrar un grup de diversos joves a la via pública. Un d’ells va esgrimir una arma blanca de grans dimensions per intimidar les víctimes –nois molt joves i menors d’edat– i sostreure’ls objectes com un patinet elèctric o telèfons mòbils.

La informació facilitada per la Policia Local de Viladecans va permetre els investigadors dels Mossos identificar els presumptes lladres, un dels quals va ser detingut el 24 de juliol. El segon delinqüent va ser localitzat i detingut ara fa pocs dies i té 17 antecedents policials per fets de la mateixa tipologia delictiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.