Successos

El quadern negre

Tura Soler

Petra i Ralf, on són?

Els Mossos i la policia alemanya investiguen l’estranya i inquietant desaparició de Ralf Buchholz i Petra Gehde, una parella alemanya que viatjava amb una furgoneta que va aparèixer al juliol al barri de la Mina, de Sant Adrià de Besòs, amb un gos i un gat a l’interior del vehicle, que estava obert.

La Policia Local de Sant Adrià va retirar, el 19 de juliol passat, una furgoneta Volkswagen de color gris amb matrícula alemanya WL BG 2000, que estava oberta i estacionada al carrer Llevant de la Mina; a l’interior hi havia un gos i un gat, i també unes maletes amb equipatge, una bossa de mà amb documentació, unes bicicletes... La furgoneta va anar a parar al dipòsit de Sant Adrià i els animals van ser traslladats a una protectora de la zona. Va ser la responsable de la protectora que va iniciar una investigació per poder trobar els amos dels animals. A través del xip que duia el gos i contactant amb la central de xip d’alemanya va saber que estava registrat a nom de Ralf Buchholz, de 53 anys. No va poder contactar amb ell però no va desistir, i rastrejant per internet va aconseguir trobar l’empresa que gestiona Ralf Buchholz a Hamburg, però allà li van dir que tampoc tenien cap notícia d’en Ralf ni de la seva parella, la Petra Gehde, des de feia setmanes. A l’empresa, que es dedica al transport de fruita a l’engròs, li van explicar que la parella havia dit que marxaven uns dies per desconnectar de la feina, i que el dia 16 de juliol havien mantingut contacte per missatges amb el telèfon de la Petra i que el dia 17 en Ralf havia contactat amb ells, però amb un telèfon que desconeixien. A través dels empleats de l’empresa, la responsable de la protectora va aconseguir localitzar un dels fills de la Petra, que tampoc tenien notícies de la seva mare, i quan els va explicar les circumstàncies de la troballa de la seva furgoneta, el fill va presentar una denúncia per desaparició a la policia alemanya. A partir d’aquí va ser la mateixa responsable de la protectora la que va posar la denúncia per desaparició als Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació, en què s’ha pogut determinar que la matinada del mateix dia que es va trobar la furgoneta a la Mina, Ralf Buchholz i Petra Gehde havien estat allotjats en un hotel de la Jonquera, a peu de carretera. I també van descobrir que anaven amb una tercera persona que va registrar la seva sortia de l’hotel juntament amb la parella, que viatjava amb la furgoneta alemanya, que hores després va aparèixer al barri de la Mina.

Ara, passats més de dos mesos i fetes les denúncies aquí i a Alemanya, també s’ha activat l’alerta de Sosdesaparecidos, que ha penjat el cartell demanant ajuda per trobar Petra Ghede, una dona de 53 anys, d’1,68, prima, amb els cabells rossos foscos amb metxes i un tatuatge al canell, i Ralf Buchholz, que també té 53 anys, és de complexió normal, té els cabells castanys, amb alguns de blancs, i és diabètic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia