Successos

Detenen un home per robar en un restaurant de Sant Antoni de Calonge

Agents de Mossos d’Esquadra de la Comissaria de la Bisbal d’Empordà, juntament amb agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols i de la Policia Local de Sant Antoni de Calonge, van detenir el dia 20 de setembre, un home de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior d’establiment, atemptat als agents de l’autoritat i danys.

Els fets van produir-se el dia 20 de setembre, cap a les dues de la matinada, quan un home va forçar una de les portes d’un restaurant de Sant Antoni de Calonge. Agents de la policia local de Calonge, juntament amb patrulles dels mossos de les comissaries de la Bisbal i Sant Feliu de Guíxols, van comprovar que efectivament un lladre havia comés un robatori, havia destrossat la màquina enregistradora.

Efectius dels dos cossos van iniciar una recerca per la zona, amb la descripció del presumpte autor que havien captat les càmeres de seguretat. Poca estona després van localitzar un home al carrer de Sant Antoni que, en veure els policies, va fugir del lloc i es va amagar al balcó d’un primer pis.

Els mossos van veure que el noi va fer la intenció de tirar-se al buit, per aquest motiu els agents també es van enfilar al balcó per tal que no saltés.

En accedir-hi, el fugitiu els va rebre a cops de puny i puntades de peu i amb l’ajuda d’altres patrulles l’home va ser reduït i detingut. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia