Successos

Els detinguts pel doble crim de Font de la Pólvora, a disposició judicial

Els quatre detinguts pel doble crim del barri de Font de la Pólvora de Girona passen a disposició judicial aquest dijous, segons informa l’ACN. La Guàrdia Civil ha portat els tres adults als jutjats a primera hora del matí i es preveu que pels volts del migdia el que falta, que és menor d’edat, declari davant la Fiscalia de Menors. Mentrestant, els Mossos d’Esquadra han desplegat un dispositiu policial al voltant de l’edifici dels jutjats per evitar aglomeracions. Desenes de familiars de la víctima s’han concentrat a les portes des de mig matí. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil van detenir aquestes quatre persones el dimarts a Granada com a presumptes autors del tiroteig que hi va haver la nit de Sant Joan al barri de Font de la Pólvora.

Des de primera hora del matí els Mossos d'Esquadra han controlat els accessos als jutjats de Girona i minuts després arribava un vehicle de la Guàrdia Civil amb tres dels detinguts aquest dimarts a Granada com a presumptes autors del doble crim de Font de la Pólvora. A partir de les nou del matí, el dispositiu policial s'ha ampliat per crear un cordó al voltant de l'edifici al mateix temps que arribaven alguns dels familiars de les víctimes. 

 Alguns d'ells venien com a testimonis dels fets i per participar en les rodes de reconeixement per identificar els detinguts. D'altres, han vingut per donar suport a la família i també per exigir "la màxima pena possible" pels detinguts. Maria Heredia Amador, la mare d'un dels morts, esperava que "no surtin mai més de la presó perquè són uns assassins". 

 Per això tots ells han cridat a les portes dels jutjats "Volem que es faci justícia!". La mare de l'altra víctima mortal ha demanat que ordenin presó pels detinguts i considera que un d'ells "no n'hauria d'haver sortit mai", referint-se a l'home que va disparar l'AK-47. "Va sortir en llibertat i mira què ha passat", assegurava la dona.

 Per altra banda, el germà d'una de les víctimes, Antonio Heredia, agraïa la tasca dels cossos policials per haver detingut les quatre persones a Granada. "Ens han demostrat que podrem fer justícia", afirmava el familiar.

 Els testimonis han entrat als jutjats pels volts de tres quarts d'onze del matí, mentre desenes de persones els acompanyaven a l'exterior de l'edifici. Es preveu que després de fer les rodes de reconeixement, els detinguts declarin davant del jutge i finalment aquest decideix si entren a presó o queden en llibertat a l'espera de judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.