Successos

Detenen un conductor begut, amb el permís suspès i que va fugir d’un control

També va donar positiu a les proves de detecció de drogues

Els Mossos d’Esquadra i agents de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona de Borrassa, juntament amb agents de seguretat ciutadana de Figueres, van detenir ahir un home de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, conduir amb un permís sense vigència per pèrdua de punts, resistència i desobediència als agents de l’autoritat i conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

Els fets van passar al punt quilomètric 760 de la carretera N-II, al terme municipal de Llers, on els agents estaven fent un control de trànsit, en sentit Figueres. Cap a un quart de cinc de la matinada, un vehicle es va aproximar al control i quan els policies van indicar al conductor que s’aturés, l’home va fer mitja volta i va marxar a tota velocitat.

Els agents, que havien anotat la matrícula, van seguir el vehicle escàpol. Aquest va fer diversos avançaments temeraris i va estar a punt de provocar diversos accidents i els mossos el van perdre de vista a Pont de Molins. Immediatament, van muntar un dispositiu per tal de localitzar el vehicle fugitiu i una estona més tard, una altra patrulla el va trobar circulant a gran velocitat per la C-260 en sentit Figueres. El conductor, en tornar a veure els mossos, va voler tornar a fugir, però els agents el van seguir fins al barri de la Marca de l’Ham de Figueres. En arribar a un carrer, el conductor va marxar corrents.

Diverses patrulles dels mossos finalment van detenir el fugitiu prop de les vies del tren. Els agents de trànsit, van comprovar que tenia el permís de conduir suspès temporalment. En fer-li la prova d’alcohol, va donar un resultat positiu amb una taxa final de 0,51 mg/l més del doble del màxim permès, que en aquest cas era de 0,25 mg/l. En fer la prova de drogues també va donar positiu en marihuana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.