Successos

Un home d’uns 70 anys mor ofegat a la Cala Canyadell, a Altafulla

Un home d’uns 70 anys ha mort ofegat aquest migdia mentre es banyava a la Cala Canyadell, a Altafulla. Aquesta platja, petita, familiar i molt tranquil·la en aquesta època de l’any, estava aquest matí assotada per un onatge més intens del que sol ser habitual i això hauria pogut contribuir al desenllaç fatal.

L’home havia baixat a la platja amb la seva parella, que és qui ha donat l’avís als serveis d’emergència en perdre de vista el seu company i veure que no sortia de l’aigua, poc abans de les dues de la tarda.

L’alerta ha fet que es desplacessin fins al lloc dels fets efectius dels Mossos d’Esquadra, els bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques. També una dotació de Salvament Marítim, que ha estat la primera a intentar treure el cos de  l'aigua, un cop localitzat uns cinquanta metres mar endins. Davant el mal estat de la mar, però, finalment han estat dos bombers els encarregats d'assegurar la víctima i tornar-la nedant a la sorra.

Un cop a la platja, les tasques de reanimació s’han perllongat fins que el metge del SEM ha considerat que ja no es podia fer res més per la seva vida i, a continuació, s'ha activat el servei de suport psicològic per assistir la parella de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.