Successos

SUCCESSOS

Un motorista mor en un accident a la C-32 a Sitges

Un sinistre viari mortal al punt quilomètric 31,3 de la C-32 a Sitges ha causat la mort d’un motorista aquesta tarda. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 17.50 h, segons informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s’estan investigant, un motorista ha mort atropellat. Arran del sinistre s’han activat dos patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

En aquests moments la via continua tallada i es fan desviaments per les Costes del Garraf/C-31 en sentit Barcelona. El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia