Successos

Successos

Detingut un home de 73 anys amb una plantació de marihuana al seu xalet per ferir dos assaltants

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos s’ha fet càrrec de les investigacions

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 73 anys que hauria repel·lit a trets, fent ús d’una pistola, l’intent d’assalt de dues persones, que han resultat ferides, en un xalet de la seva propietat en una urbanització de l’Alforja, on hi tenia una petita plantació de marihuana, segons l’ACN. La policia l’està investigant pels suposats delictes de tràfic de drogues i lesions. Det, els Mossos han tingut coneixement dels fets quan els dos presumptes assaltants s’han personat ferits de bala a l’hospital Sant Joan de Reus aquest dijous a la matinada. Els agents s’han traslladat l’Alforja, on han arrestat l’home que els hauria disparat i han localitzat una petita plantació de marihuana a l’immoble, que hauria estat l’objecte de l’assalt.

Els dos ferits es troben encara hospitalitzats amb ferides greus –tot i que no es tem per la seva vida– i han acabat també detinguts. La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos s’ha fet càrrec de les investigacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia