Successos

Detinguts a Blanes dos homes per disparar amb una pistola

La Policia Local de Blanes va detenir dos homes que van disparar contra la porta de la casa d’una veïna del municipi. Segons ha confirmat l’ACN, els fets es van produir el passat 11 d’octubre pels volts de les cinc de la matinada al carrer Antiga de la capital de la Selva Marítima.

La propietària del pis va avisar la Policia Local al veure que just al davant de casa seva hi havia dos homes, un dels quals portava una pistola. Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, un dels sospitosos va intentar fugir corrent, mentre que l’altre es va mostrar agressiu amb els agents que finalment el van acabar arrestant, al veure impactes de bala a la porta i trobar casquets al terra.

Després d’una breu recerca, els agents també van acabar trobant l’altre home que havia fugit i se’l va detenir. A més, la Policia Local va haver de trucar al Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS) ja que un d’ells portava un gos. L’entitat se’n va fer càrrec i els dos sospitosos van acabar arrestats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia