Successos

Successos

Denuncien el responsable d’una immobiliària de Sabadell per presumpta estafa

L’administrador nega les acusacions

Un jutge ha citat a declarar l’home per un altre cas per irregularitats en la construcció d’una casa

Diversos clients de l’empresa immobiliària Jardí Park de Sabadell han denunciat el seu responsable per presumpte estafa, apropiació indeguda, administració deslleial i defectes de construcció. Els afectats han hagut de cobrir incompliments reiterats per part de l’empresa, que en un cas suposen fins a més de 120.000 euros en obres i reparacions de treballs mal fets o inexistents, així com l’import d’unes arres que s’hauria apropiat, segons han denunciat a l’ACN. A dia d’avui són quatre les famílies afectades que han acudit als jutjats. Aquest dijous se celebra una vista per la petició d’embargament de béns previ a la celebració de judici, previst per l’octubre de 2025. L’administrador nega les acusacions. Francesc Prat assegura que en cap dels quatre casos s’ha lucrat a títol personal. Explica que des de fa tres generacions que es dedica al sector immobiliari.

Els afectats asseguren que n’hi ha altres de perjudicades que s’han trobat en la mateixa situació que elles però que encara no han presentat querella. Els casos són diferents entre sí, motiu pel qual s’han presentat denúncies per separat. Els afectats assenyalen que tots ells hi ha perdut diners o n’han hagut de posar de la seva butxaca per acabar unes obres no finalitzades o amb acabats de qualitat inferior a l’acordada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia