Successos

successos

Detenen a la Jonquera un fugitiu acusat d’una agressió sexual a Mallorca el 2020

Agents de la Policia Nacional van detenir a finals de setembre a la Jonquera un fugitiu internacional que tenia una ordre europea de detenció acusat d’una agressió sexual a Mallorca el juny del 2020, segons ha informat aquest divendres el cos policial espanyol. L’home és ara al centre penitenciari de Puig de les Basses de Figueres, després que el jutjat de Palma que duu el cas en va decretar l’ingrés a presó.

Els fets denunciats van passar el juny del 2020 a Palma quan presumptament el detingut va agredir sexualment una dona amb qui duia dos mesos de relacions sexuals consentides de manera esporàdica. El dia dels fets la denunciant va refusar tenir relacions sexuals i l’acusat va agredir-la sexualment, segons informa la policia.

Des d’aleshores, havia fugit de la justícia i tenia vigent una ordre europea de detenció, ja que l’home estava fora del territori espanyol.

Finalment, després de quatre anys, el 27 de setembre passat mentre la policia feia un control a la frontera a la Jonquera van identificar-lo quan intentava entrar a l’Estat espanyol i van veure que constava contra ell una ordre europea de detenció des de feia quatre anys, i van detenir-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia