Successos

successos

Detenen un conductor drogat i sense permís que circulava temeràriament per l’N-II

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres un home, de 32 anys, com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, no haver obtingut mai el permís de conduir i atemptat contra els agents de l’autoritat, segons ha informat avui la policia catalana. També es va detenir un home de 46 anys, que viatjava al mateix vehicle, com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

Els fets van passar dimecres dia 16 cap a tres quarts de vuit del vespre a l’autopista AP-7 al seu pas pel terme municipal de Fornells de la Selva, on una patrulla dels Mossos de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona va detectar un cotxe que circulava a alta velocitat.

Quan els agents li van fer senyals per tal que afluixés la marxa, el conductor en va fer cas omís i va incrementar la velocitat. El turisme va sortir de l’autopista i va continuar circulant a gran velocitat per l’N-II, posant en perill els altres conductors.

Finalment, el cotxe va xocar amb una tanca, al terme municipal de Riudellots de la Selva, moment en el què els tres ocupants van sortir corrents.

Els agents de trànsit juntament amb una patrulla de seguretat ciutadana de Salt van localitzar i detenir dos dels tres individus que anaven al turisme. Ambdós es van resistir activament a la detenció.

Quan van identificar el conductor, els policies van comprovar que l’home no havia obtingut mai el permís de conduir i, a més, també va donar positiu en el control de drogues.

Durant l’escorcoll del cotxe, van trobar diverses bosses, maletes, ordinadors portàtils i diverses joies, a més de guants, gorres, tornavisos i palanques. De resultes d’aquesta troballa, s’ha obert una investigació per tal d’esbrinar-ne la procedència i no es descarta que es relacioni els detinguts amb altres fets.

Els detinguts, que tenien antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia