Successos

successos

Detenen un home a Sant Feliu de Guíxols per robar set cotxes i cinc trasters en una mateixa nit

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat un home de 34 anys per haver robat sis dies abans en set vehicles i cinc trasters en una mateixa nit segons va informar ahir el cos policial català. L’home, que tenia antecedents, va passar dimecres a disposició judicial.

Els fets van passar la matinada del 9 d’octubre en un aparcament comunitari del carrer de la Mercè de la localitat, on un home va forçar set vehicles i cinc trasters. A partir d’aquí, els Mossos van investigar el cas per determinar l’autoria dels fets i van identificar el lladre.

El 15 d’octubre al matí, la policia local van localitzar-lo a la plaça del Mercat de Sant Feliu i van detenir-lo. Els agents, després de rebre la corresponent autorització judicial, van fer una entrada al domicili del detingut on van trobar objectes que el relacionaven directament amb els robatoris. Entre altre material, van intervenir 7 bicicletes, 3 cascs de motocicleta, diverses claus de vehicle, comandaments de pàrquings i un martell per trencar vidres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia