Successos

Mor un home en caure-li a sobre una paret d'una casa

Els Mossos investiguen les causes del sinistre, que sembla que va ser accidental

Un home va morir ahir com a conseqüència de les ferides que va patir en caure-li a sobre la paret d’una casa al municipi lleidatà de Torres de Segre. Així ho han informat els Mossos d’Esquadra, que investiguen les causes del sinistre. Els serveis d’emergències van ser alertats a les quatre de la tarda que un home havia quedat atrapat entre la runa d’una paret a l’interior d’un habitatge. Quan els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van anar al lloc, van certificar que l’home havia mort per les ferides que li van causar l’esfondrament.

Segons recull EFE, l’home era estranger i no duia a sobre documentació, per la qual cosa se’n desconeix la identitat, l’edat i el lloc de residència. Els Mossos consideren que la mort va ser accidental però mantenen oberta una investigació per determinar l’origen de l’esfondrament, un succés sobre el qual mantenen obertes totes les hipòtesis, incloses unes eventuals obres a la casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia