Successos

Successos

Desmantellen un grup per falsificar documentació per facilitar permisos de residència

S’empadronaven a Castelldefels amb contractes de lloguer fraudulents i simulaven parelles de fet entre dones nacionals i ciutadans xinesos

Mossos i Policía Nacional detenen 3 persones a Cornellà

Els Mossos i la Policía Nacional han desmantellat un grup dedicat a falsificar documentació per a obtenir il·legalment permisos de residència a Espanya. En un operatiu conjunt, els dos cossos policials van detenir el 9 d’octubre a Cornellà de Llobregat un home de 26 anys i dues dones, de 28 i 52, pel delicte de falsificació documental. Nou persones més han estat denunciades per la via administrativa i s’exposen a multes de 6.000 euros per la seva participació en l’entramat de simulacions matrimonials. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

La investigació es va iniciar l’abril passat, quan es va tenir coneixement d’empadronaments fraudulents en domicilis de Castelldefels que s’utilitzaven per justificar la convivència entre dones de nacionalitat espanyola i ciutadans xinesos, posteriorment constituir parella de fet i finalment accedir a la regularització de la residència per a estrangers no comunitaris.

Els empadronaments buscaven enganyar l’administració i obtenir la regularització de la residència a l’estat espanyol de les persones investigades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia