Successos

successos

Mor el ferit en l’incendi de diumenge a Palamós Gent Gran

L’home que va resultar ferit amb cremades greus diumenge a la tarda arran d’un incendi a la seva habitació al sociosanitari Palamós Gent Gran va morir hores després a la unitat de cremats de l’Hospital Vall d’Hebron, on va ser traslladat d’urgència pel SEM. Segons ha explicat aquest matí Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE), l’encarregat de la gestió del centre, l’home tenia 53 anys, era depenent, i estava allotjat en una habitació de la unitat de llarga estada, a la primera planta del geriàtric.

L’incendi es va produir diumenge cap a les quatre de la tarda i no es va estendre gràcies a la ràpida intervenció del personal del centre que va extingir el foc amb l’ajuda d’extintors. A causa de l’actuació, quatre treballadors del sociosanitari es van veure afectats per inhalació de fum i alguns d’ells amb petites cremades. Van ser atesos a l’Hospital de Palamós i al cap d’unes hores van ser tots donats d’alta.

Els bombers van desplaçar al centre fins a cinc dotacions que van comprovar que no quedessis els anomenats punts calents. En un primer moment es va desallotjar la zona contigua a l’habitació sinistrada, però un cop els bombers van haver assegurat la zona es va tornar els pacients a les seves habitacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia