Successos

Els Mossos desmantellen un cultiu de marihuana amb 636 plantes

La policia ha detingut un home que s’encarregava del manteniment de la plantació, instal·lada en una casa

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un cultiu de marihuana amb 636 plantes i 10 quilograms de cabdells assecats i han detingut un home que s’encarregava del manteniment de la plantació, instal·lada en una casa del municipi de Castelldans. Feia uns mesos que s’havia obert una investigació per la possible existència d’un cultiu de marihuana al municipi i dilluns, diversos agents van entrar a l’habitatge, on van comprovar que hi havia diverses estances habilitades per cultivar droga. La instal·lació elèctrica, que estava connectada fraudulentament, era sofisticada amb 44 làmpades LED amb transformadors integrats, ventiladors, compressors i filtres d’olor, entre altre material.

Durant l’escorcoll, els agents va trobar 636 plantes en diferents estats de creixement i 10 quilograms de cabdells de marihuana en diverses bosses envasades al buit i preparades per a la seva venda. A més, van confiscar 3 bàscules de precisió i nombrosos productes fitosanitaris per afavorir el cultiu de les plantes.

La policia creu que la instal·lació estava en fase d’expansió, ja que a l’habitatge també van trobar-hi 34 làmpades LEDS i transformadors nous i pendents d’instal·lar.

Durant l’escorcoll, la policia va detenir un home de 27 anys que s’encarregava del manteniment de les plantes. Està acusat d’un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric. La investigació policial continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut ha passat avui a disposició judicial davant del jutja d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia