Successos

successos

El conductor d’un patinet i un motorista moren en un accident a l’N-II a Mataró

El motorista va caure després de col·lidir amb el patinet i va ser atropellat per un turisme

El conductor d’un patinet i un motorista han mort aquest dimarts a la nit en un accident a l’N-II a Mataró, al Maresme, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos van rebre l’avís a les 21.57 hores per un sinistre al punt quilomètric 650,2 de l’N-II. Per causes que s’investiguen, una motocicleta va col·lidir amb un patinet elèctric que va realitzar un gir per creuar la via. A causa del xoc, el motorista va caure i, posteriorment, va ser atropellat per un turisme. Tant l’ocupant del patinet, S.F., de 49 anys i veí de Mataró; com el motorista, C.R.P., de 58 anys i veí de Sant Andreu de Llavaneres, van morir. Amb aquestes, són 111 les víctimes mortals en accident de trànsit des del gener en carreteres interurbanes.

Arran del sinistre, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotació dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a la incidència viària, la via va estar tallada unes dues hores aproximadament. Trànsit ha destacat que de les 13 persones mortes en accidents de trànsit aquest octubre, onze són de col·lectius vulnerables. En concret, sis motoristes, tres ciclistes, un vianant i un conductor de patinet elèctric. L’SCT ha recordat també que els patinets elèctrics tenen prohibida la circulació en vies interurbanes. En aquest sentit, l’SCT està coordinant aquesta setmana una campanya de controls policials centrada en patinets elèctrics i ciclistes. Quant als motoristes, enguany ha fet més de 40 sessions formatives a carretera en el marc del programa Formació 3.0 en el qual han participat prop de 550 motoristes i durant tot l’any han portat a terme control i seguiment dels motoristes amb el dispositiu Uriel de Mossos d’Esquadra de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia