Successos

Desmantellen dues plantacions de marihuana del mateix propietari a Salt i Girona

Agents de Mossos de la comissaria de Girona van detenir el dia 17 d’octubre un home, de 36 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Els mossos van tenir coneixement de la possible existència de dos cultius de marihuana, un d’ells ubicat a la població de Salt i l’altre al barri de Vila-roja de Girona, el quals, suposadament, pertanyien a la mateixa persona.

El dijous dia 17, es va portar a terme el primer operatiu per desmantellar el cultiu ubicat en un immoble a Salt. En el dispositiu, que va començar a primera hora del matí, van participar agents de la comissaria de Girona i Salt, amb el suport de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona.

Els mossos van intervenir 619 plantes de marihuana i tots els estris i material per realitzar-ne el seu cultiu, tipus: ventiladors, extractors motors, cablejat, etc. Poc més tard, es van adreçar a una local al barri de Vila-roja, on suposadament hi havia una altra plantació. Dins hi van trobar 830 plantes i tot el material per cultivar-les en condicions òptimes. Davant d’aquests fets la unitat d’investigació va fer indagacions per localitzar el responsable d’ambdós cultius. El van trobar i detenir la mateixa tarda del dia 17 a Salt.

Els mossos també van constatar que en ambdues plantacions existia una connexió de la llum fraudulenta. El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia