Successos

Taponada la fuita de combustible del pesquer enfonsat davant la costa de Roses

Els Bombers de la Generalitat i Salvament Marítim han pogut taponar aquest dijous al vespre la fuita de gasoil del pesquer que aquest enfonsa tal matí davant la costa de Roses, després que al migdia els equips d’emergències ja haguessin aconseguit contenir el vessament. L’embarcació tenia 2.500 litres de combustible al dipòsit. 

Protecció Civil ha activat el pla d’emergències per contaminació d’aigües marines (CAMCat). El GRAE Subaquàtic dels Bombers han estat els encarregats de submergir-se per taponar la fuita sota l’aigua. No hi ha hagut ferits i els cinc pescadors han pogut ser rescatats per un altre pesquer. Els Bombers s’hi han desplaçat amb quatre dotacions.

L’embarcació de 30 metres d’eslora, Toni Li Segundo, s’ha enfonsat cap a les 9.38 hores a punta Falconera, a uns 200 metres del port i a 17 metres de profunditat. Els serveis d’emergències treballen per immobilitzar els 75 metres de la barrera de contenció i fer que no es bellugui. Preventivament la platja de l’Almadrava ha quedat tancada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia