Punt divers

L'exalcade de CiU de Mollerussa renuncia a ser el cap de l'oposició i deixa de ser regidor

PONENT

L'exalcalde de CiU de Mollerussa, Toni Bosch, va renunciar ahir dijous a ser el cap de l'oposició i ha deixat de ser regidor després d'enviar un escrit on així ho manifestava al secretari de l'ajuntament. Preguntat per l'ACN Bosch no ha volgut explicar els motius de la seva dimissió i a partir d'ara el paper de cap de l'oposició al PSC, que governa en minoria després del trencament del pacte de govern amb ERC, l'ocuparà el seu segon, Marc Solsona. Toni Bosch va ser alcalde de Mollerussa des del desembre de l'any 1999, quan Josep Grau va ser cridat pel darrer Govern Pujol per fer de conseller d'Agricultura, fins al maig de 2007 quan va perdre la majoria absoluta.

L'exalcalde de Mollerussa ha deixat l'ajuntament de la capital del Pla d'Urgell després que fa dos mesos va decidir no optar al lideratge de CDC al municipi. Bosch va presidir el comitè local al llarg de deu anys. Actualment, la candidatura s'ha renovat i és presidida per Xavier Rossell que va guanyar a Marc Solsona en aquestes eleccions internes.

Recordem que Toni Bosch encara té pendent una denúncia de la fiscalia de Lleida per suposades incompatibilitats en la seva gestió quan era alcalde.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.