Punt divers

Alcover renovarà els carrers del nucli antic

CAMP DE TARRAGONA

Alcover (Alt Camp) impulsa un pla de millora integral dels carrers del nucli antic. A finals de mes s'iniciaran les obres de renovació d'una desena de carrers de la banda oest -amb un cost de 300.000 euros, en bona part finançat pel PUOSC-, i posteriorment s'actuarà a la part est -encara falta trobar el finançament. En paral·lel, de cara al març també es duran a terme obres a l'avinguda de Sant Pau, que va ser la primera intervenció urbanística fora muralles. A banda de renovar-ne l'asfalt, llums i arbrat, l'objectiu és resoldre els problemes per desaiguar les aigües pluvials del poble. En el ple d'aquest divendres s'aprova l'obra, per valor de 835.000 euros, i també el pressupost per al 2009.

El pressupost ascendeix a 6'2 milions d'euros, el que representa un descens de gairebé un 8% en comparació a l'exercici actual. L'alcalde d'Alcover, Anton Ferré, però, destaca que les inversions s'emporten més d'un 40% del pressupost. La principal inversió és la segona fase de la restauració de l'església nova.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.