Punt divers

El PSC dóna per trencat el pacte de govern a l'Ajuntament del Pont d'Armentera

CAMP DE TARRAGONA

Els dos regidors socialistes de l'Ajuntament del Pont d'Armentera han anunciat que donen per trencat l'acord de govern que ara farà un any van subscriure amb el grup de CiU per governar conjuntament el municipi. A través d'un comunicat emès pel PSC, el portaveu del grup socialista, Josep Maria Abellà, argumenta que els socialistes van entrar al govern 'per donar un nou impuls a les polítiques socials que s'han de dur a terme des de l'Ajuntament'. Després d'un any, però, Abellà acusa els regidors de CiU de no informar-los de 'qüestions clau', com ara l'estat dels comptes municipals. 'Així no es pot continuar i per això hem decidit abandonar l'equip de govern', sentencia Abellà.

Segons Josep M. Abellà, l''elevat endeutament' de l'Ajuntament pontorrí i el 'retard' en les obres de la llar d'infants municipal els han portat a prendre aquesta decisió. 'Els socialistes vam entrar al govern per impulsar les polítiques socials i, si aquestes no s'executen, no té cap sentit continuar', conclou el portaveu del grup municipal del PSC.

Els regidors socialistes diuen que a partir d'ara duran a terme una 'oposició exigent', però alhora 'constructiva', buscant 'punts d'acord' en aquells temes que siguin d'interès general pel poble. 'Intentarem aconseguir des de l'acció fiscalitzadora de l'oposició allò que no se'ns ha permès desenvolupar des de l'equip de govern', declara Abellà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.