Punt divers

Ausàs inaugura la remodelació integral de l'ajuntament de Guissona

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha inaugurat aquest diumenge les obres de remodelació de l'ajuntament de Guissona (Segarra). Acompanyat de l'alcalde de la localitat, Josep Cosconera, Ausàs ha descobert la placa inaugural i, tot seguit, ha visitat les noves dependències. Amb un pressupost total d'1,2 MEUR el Departament de Governació i Administracions Públiques ha invertit 565.000 euros en les obres del nou consistori a través del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Per la seva banda, la Diputació de Lleida ha aportat 85.000 euros a través del seu Pla Supramunicipal

Les obres han permès una remodelació integral de tot l'espai interior de l'Ajuntament. Amb el buidatge total de l'edifici s'ha aconseguit guanyar una planta i molta més funcionalitat. L'edifici nou consta ara de tres plantes de 150 metres quadrats cadascuna i amb la redistribució dels espais s'ha assolit més seguretat, confort, accessibilitat i estalvi energètic. A l'acte d'inauguració també hi ha participat el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo; el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert; el president del consell comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva; i el director dels serveis territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.