Punt divers

Tresserras defineix Vicenç Ferrer com un 'model de persona entregada als altres' que ha 'captivat moltíssima gent'

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha definit el cooperant català Vicenç Ferrer com un 'model de persona entregada als altres' que ha aconseguit 'captivar moltíssima gent' a través de la seva tasca humanitària a l'Índia. El conseller ha elogiat la figura del missioner, que ha mort aquesta matinada passada, i n'ha ressaltat que ha tingut 'la virtut' d'involucrar i commoure persones 'que vivien una mica alienes als neguits que es viuen en el dia a dia a altres parts del món. 'Ha aconseguit deixar l'empremta de la seva acció afectant milions de persones', ha declarat Tresserras.

El conseller de Cultura s'ha afegit aquest migdia a les mostres de condol per la mort del cooperant català. Joan Manuel Tresserras ha recordat que la tasca de Vicenç Ferrer ha estat sempre la de teixir 'una obra de caràcter solidari' i ha definit el cooperant català com una persona 'generosa i entregada' als necessitats.'Crec que ha tingut la virtut d'aconseguir captivar moltíssima gent que vivia una mica aliena als neguits de moltes persones, en aquest cas de la Índia', ha indicat el conseller. Tresserras ha recordat 'la capacitat de seduir i de commoure' que tenia el missioner català, mitjançant la qual 'ha mobilitzat consciències i voluntats' perquè s'ajudés als necessitats.'És un personatge d'una gran talla ètica i humana, i un gran comunicador', ha recordat el conseller. I ha  conclòs: 'Vicenç Ferrer ha aconseguit deixar l'empremta de la seva acció afectant milions de persones'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.