Punt divers

Els taxistes de Cambrils denuncien que una empresa privada de Salou els està prenent la feina

L'Associació Ràdio Taxi Cambrils (Baix Camp) denuncia que una empresa privada amb seu a Salou (Tarragonès) els està prenent la feina. Els taxistes cambrilencs han explicat a l'ACN que al municipi veí existeixen dues empreses de vehicles amb conductors, creades per alguns taxistes salouencs. Afirmen que una d'aquestes empreses els està perjudicant perquè 'ens prenen molts dels nostres serveis', tal com explica el taxista de Cambrils, Generoso Barriga. A més, pensen que aquesta empresa està enganyant els seus clients perquè 'cobren una tarifa bastant més cara que la nostra', ja que 'no controlen els preus ni porten taxímetre'.

El taxista cambrilenc Generoso Barriga explica que una d'aquestes empreses 'ja va entrar a Cambrils fa un parell d'anys però no ens va fer mal'. No ha estat fins aquest any quan els taxistes han notat que una de les dues empreses creades per alguns taxistes de Salou 'ha incrementat la presència d'aquests vehicles al nostre municipi'. Els taxis de Cambrils lamenten que aquests vehicles amb conductor monopolitzin alguns dels serveis, com ara els dels clients del càmping Cambrils Park. Expliquen que quan una persona allotjada a aquest càmping demana un taxi a la recepció, aquests truquen directament a l'empresa privada, 'encara que saben que el cost del transport que els oferiran als seus clients serà més car que el nostre'. 'El preu del trajecte entre aquest càmping i l'Aeroport de Reus nosaltres el cobrem a 30 euros, mentre que aquesta empresa els cobra a un preu d'entre els 43 i els 45 euros', explica Barriga. El cost d'un viatge entre Cambrils Park i Barcelona també varia segons els taxistes, 'dels 183 euros que cobren ells als 150 que pot arribar a costar el nostre servei'. Davant aquesta situació, els taxistes deixen entreveure que hi pot haver algun acord entre l'empresa privada i el propi càmping. L'Associació Ràdio Taxi Cambrils ja ha anunciat la intenció de demanar una parada davant Cambrils Park.Els taxistes cambrilencs es mostren 'enfadats' davant aquesta situació 'que afecta directament els 26 taxistes que treballem dia a dia a Cambrils', i diuen que l'únic que s'aconsegueix 'és crear malestar entre els taxistes de les dues poblacions'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.