Punt divers

Troben mort dins d'una càmera frigorífica un jove de Torregrossa

Un jove de 24 anys ha estat trobat mort aquest diumenge a dins d'una càmera frigorífica de l'empresa familiar, a Torregrossa, al Pla de l'Urgell. Els Mossos d'Esquadra han confirmat la mort, i descarten que hagi estat causada per un accident laboral. Ara treballen amb la hipòtesi que el jove tingués un infart, o que morís a causa dels gasos que desprenen els sistemes de fred industrial. Els fets haurien tingut lloc cap a un quart de cinc de la tarda a l'empresa Pedrol Fruits. El jove hauria entrat a la cambra per buscar fruita i ja no n'hauria sortit. Davant del retard, membres de la família el van anar a buscar i el van trobar inconscient a l'interior de la instal·lació.

Una ambulància del SEM (Servei d'Emergències Mèdiques) es va adreçar fins al lloc i va traslladar el jove fins a l'Hospital Arnau de Vilanova, on va morir. Aquest dilluns se li practicarà l'autòpsia per esclarir les causes de la mort.La víctima és membre de la tercera generació de la família Pedrol, propietària de Pedrol Fruits i del restaurant Palau de Margalef, també a Torregrossa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.