Punt divers

Detenen sis homes a Móra d'Ebre poc després de cometre un atracament en una joieria de Vall-de-roures

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis homes, tots ells d'origen romanès, acusats de l'assalt a mà armada d'una joieria de Vall-de-roures (Matarranya). Segons han confirmat els Mossos, la detenció es va produir el passat divendres al migdia, poc després del robatori. Els individus, que viatjaven en dos cotxes de gamma alta, haurien aixecat les sospites de la policia i van ser aturats vora la N-420 en un control organitzat en un polígon industrial de la capital de la Ribera d'Ebre. Els arrestats duien l' arma de foc amb la qual, suposadament, havien comès l'assalt, així com les joies robades, mòbils, peces de vestir i un esprai de defensa que, posteriorment, va permetre relacionar-los amb el robatori.

Segons ha pogut saber l'ACN, l'atracament de la joieria de Vall-de-roures va tenir lloc cap a dos quarts de dotze del migdia i els lladres haurien optat per emprendre la fugida cap a Catalunya per la carretera N-420. La presència de dos cotxes de luxe que circulaven per la via organitzats per evitar possibles controls -un d'ells anava a avançat, com a llançadora, per avisar de la presència policial- hauria aixecat les sospites policials.Poc després, cap a la una del migdia, un control dels Mossos establert en un polígon industrial pròxim a Móra d'Ebre, vora la N-420, va permetre la detenció dels sis presumptes assaltant. En el registre dels dos vehicles, els agents van decomissar la presumpta arma de l'assalt, les joies sostretes, així com peces de roba, mòbils i, fins i tot, un esprai de defensa. Tot i que en aquell moment, els Mossos no haurien tingut coneixement que els detinguts havien participat en l'atracament de Vall-de-roures, el posterior examen de les armes i objectes decomissats va acabar permetent relacionar-los amb els fets. Els detinguts han passat ja a disposició del jutjat d'Alcanyís (Terol), que es fa càrrec de les diligències del cas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.