Punt divers

Vielha recupera l'antiga escola Garona com a nova Aula de Formació d'Adults

L'antiga escola CEIP Garona de Vielha ha estat rehabilitada per acollir la noves dependències de l'Aula de Formació d'Adults. El centre tancat des de fa tres anys, degut a la nova construcció del Centre d'Educació Primària a Betren, ha estat reformat per acollir diversos serveis educatius com l'Aula de Formació d'Adults, el Centre de Recursos Educatius i l'Equip d'Assessorament Pedagògic. La inversió de les obres per condicionar-ho ha estat de 48.377 euros, sufragades pel Departament d'Educació. L'inici de les classes es farà efectiu el proper 21 de setembre i segons els organitzadors es preveu un increment de les inscripcions en un 100% superant els 200 alumnes.

L'edifici de titularitat municipal ha estat cedit al Departament d'Educació per acollir els nous serveis. La reforma ha consistit en habilitar diverses aules, dues de les quals es destinaran a aprenentatge, una aula a sala d'informàtica, una sala per a professors i una biblioteca.Segons l'alcalde de Vielha e Mijaran, Pau Perdices, el canvi d'ubicació del centre amplia les possibilitats de formació als habitants del municipi i centralitza els serveis formatius a Vielha.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.