Punt divers

Desmantellen una xarxa que distribuïa droga a la Val d'Aran a través d'un prostíbul

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una xarxa composta per tres dones i dos homes que suposadament es dedicaven a introduir droga a la Val d'Aran a través d'un prostíbul. Sembla ser que dos noies d'aquest grup treballaven al prostíbul en qüestió i venien la droga als seus clients i també a d'altres persones de la comarca. La droga els arribava a partir dels altres tres implicats. A més a més, a les dos prostitutes se'ls imputa un delicte de robatori amb violència per suposadament haver robat el passat 5 de juliol 3.000 euros al mateix prostíbul. Les detencions van tenir lloc el passat 4 i 5 de desembre.

Els detinguts són Miguel D., de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vielha; Anna A., de 25 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Vielha; Junior E., de 27 anys, originari de la República Dominicana i veí de Gausac; Magalí P. de 29 anys, també de la República Dominicana i veïna de la Seu d'Urgell; i Martha M., de 33 anys, de la República Dominicana i veïna de Lleida ciutat.Segons els Mossos d'Esquadra, Junior E. era el qui subministrava la droga a Miguel D. que la passava a les prostitutes, Magalí i Martha i aquestes als clients i a altres consumidors de la comarca. En aquest sentit, Anna A., sembla ser que tenia un paper secundari dins la xarxa. Els agents van efectuar un escorcoll en un dels domicilis dels detinguts i hi van trobar 1.600 euros en efectiu i petites quantitats de droga. Els dos homes han passat a presó provisional després de declarar davant del jutge de Vielha i les tres dones han quedat en llibertat però amb l'obligació de comparèixer als jutjats després de declarar davant els Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.