Punt divers

El fons anticrisi donarà feina a 113 persones al Pla d'Urgell

PONENT

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha redactat quinze projectes per a nou ajuntaments que s'han acollit al fons estatal d'inversió local. L'ens comarcal estima que l'execució d'aquestes obre donarà feina a 113 persones i suposarà una inversió que s'ha pressupostat en 1.589.927 euros. Recordem que el termini d'aquest fons impulsat pel govern de l'estat espanyol acaba demà dissabte i té com a objectiu la realització d'obra pública per part dels ajuntaments per tal de contribuir a la reactivació de l'economia per aquest 2009. Bellvís, Castellnou de Seana, Fondarella, Miralcamp, Palau d'Anglesola, el Poal, Sidamon, Torregrossa i Vilanova de Bellpuig han gestionat el fons a través del consell.

Per tipologies d'obra els projectes es divideixen en urbanitzacions d'espais púbics, amb sis projectes, supressió de barreres arquitectòniques, amb dos, reforma i millora d'equipaments existents, amb tres, nous equipaments públics, amb dos, i instal·lacions amb dos.

Pel que fa als municipis, Bellvís vol adequar part d'espai públic i té un pressupost de 34.936,25 euros; Castellnou de Seana ha encarregat enllumenat i urbanització amb un pressupost de 140.540,15 euros; Fondarella urbanitzarà amb un pressupost de 139.467 euros; Miralcamp té previst urbanitzar, suprimir barreres arquitectòniques i rehabilitar equipaments amb un pressupost de 242.119,99 euros.

A Palau d'Anglesola es destinarà un pressupost de 344.596 euros a urbanitzar i millorar equipament públic; a Poal reformaran equipament públic amb un pressupost de 114.511 euros; a Sidamon es cobrirà un pista amb 125.131 euros; a Torregrossa es millorarà la trama urbana amb 250.575,74 euros; i a Vilanova de Bellpuig se suprimiran barreres arquitectòniques i s'invertirà en equipament públic i instal·lacions amb un pressupost de 198.050 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.